Boligrapport

Boligrapport

-Intuitiv rådgivning af et område i din bolig

Er der et område, der driller?


Som noget nyt udbyder jeg konsultationer om et specifikt område i din bolig. Det kan være køkkenet, stuen eller soveværelset, som bare ikke fungerer for dig. 


Det kan også være, at du ønsker et boost af et livsområde. Det kan fx være kærlighed, rigdom eller karriere, som vi skal stille skarpt på. Jeg hjælper dig med at afdække hvor det givne område er, vi taler i telefon - og kommunikerer frem og tilbage i en vekselvirkning. Du sender fotos og små film fra de steder i din bolig, vi vurderer jeg skal se. 


Til sidst modtager du en komplet "køreplan" med konkrete forslag til støttende indretning for præcis dig.


Der vil være idéer til farvevalg, støttende former, valg af krystaller, energistationer, mønstre, symboler, affirmationer, planter, feeling etc. Alt velbeskrevet med billeder og links, så det er lige til at gå til.


Vi bliver nonstop remindet af vores omgivelser. Kunsten er at sørge for, at disse input er støttende i retning af det, vi gerne vil. Denne frihed har vi kun i egen bolig, så hvad skal du remindes om 1000 gange om dagen?


Hvilke farver healer dig. Hvilke symboler, ord og krystaller kan reminde dig positivt. En genial måde at påvirke dit system med overskud, livsglæde, kærliged eller hvad der nu er den hemmelige ingrediens, du mangler mere af.


En skøn måde at manifestere på, som jeg har arbejdet intensivt med i årevis. <3


Jeg har besøgt boliger i hele Danmark igennem de sidste mange år og har god erfaring med at "downloade" helt unikt, hvad en bolig og dens beboere har brug for. 


Du kan kalde det bolig-clairvoyance om du vil :) Eller intuitiv rådgivning...Uanset hvad har jeg set det igen og igen, hvad der sker, når man får opløst eventuel tung energi, der hvor blokeringen eller "splinten" sidder.


Det nye gode energi forplanter sig automstisk til alle de andre livsområder i resten af boligen, da pranaen (livsenergien) igen kan komme rundt i alle kroge. <3


Fordelen ved at arbejde på denne måde, er at min kunde får en skriftlig feedback i form af en grundig rapport, hvor de stille og roligt over tid kan implementere i eget tempo. 


Min kunde får en mindre dosis, end at skulle forholde sig til hele boligen på én gang, hvilket simplethen kan være overvældende, da man arbejder med sig selv - hver gang man justerer et område i sin bolig. 


De fleste oplever, at det smitter af på resten af boligen at få et område i balance. Man føler sig inspireret til at rydde op og det bliver pludselig "nemmere" at finde motivationen til at gøre noget ved resten.


Det er skriftligt, så man ikke skal huske det hele og det kræves ikke, at der skal tages en fridag til et besøg. Der er masser af inspiration i rapporten - ofte med flere valgmuligheder, så man kan lade sig inspirere og tage, hvad man kan bruge.


Jeg er meget grundig og konkret ned i detaljerne. :-)


Når jeg arbejder, zoomer jeg ind på dem, der bor i boligen, så rapporten vil være personlig med unikke budskaber til selvudvikling, potentialer og evntuelt faldgruber - alt formuleret kærligt i en positiv tone. 


Har gjort dette i så mange år, så jeg kan læse en bolig, som man ville læse en hånd. :-)


PRAKTISK


Det fungerer på den måde, at min kunde sender mig fotos af det valgte område, vi taler sammen og kommunikerer frem og tilbage så dine tanker og ønsker bliver hørt. Jeg er meget lydhør og dygtig til at omsætte i praksis til et labert, vibrerende kreativt bud på et hjørne af din indretning.


Jeg sender links og er meget specifik. Jeg forklarer alle symboler og  krystaller hvorfor de er gode for netop dig. Vi taler målsætning, hvad er det, du ønsker at manifestere og hvilken vibe kan hjælpe dig med det? Har du desuden en plantegning, vil det være dejligt. 


Jeg sender en grundig skriftlig rapport  på mail, der blandt andet indeholder følgende.

 

  • Afdækning af livsområde
  • Lokalisering og analyse af ubalancer
  • Rådgivning om farver, elementer, struktur
  • Konkrete forslag om indretning
  • Anbefaling af energistationer (energiløft)
  • Rådgivning om krystaller 
  • Clairvoyante budskaber og rådgivningHvis du vil modtage en boligrapport med en intuitiv rådgivning af ét område i din bolig, så book mig her950 kr

Få sjælen med

i din bolig