Krystalsprayserien

*

Et hurtigt overblik


Klinikspray til dig, der har folk på briksen, i stolen eller på yogamåtten, hvor du har brug for god energi på flaske i større mængder. Æteriske olier går i luftpartiklerne og kan derfor lægge en skøn energi og diskret duft i et behandlingsrum. Giv din kunde et blidt aromaterapeutisk energibad, der både renser og fylder ny energi på systemet. Det er en meget fin støvregn, som du kan spraye højt i rummet og lade dale ned over din kunde. Den kan også rense rummet imellem dine kunder. Stor glasflakse med en lækker pumpe. Seks varianter med forskellige egenskaber og formål. Find din kundetype her.


Roomspray til dig, der vil rense og pleje energien i din bolig og lægge god energi i dit hjemmemiljø. De seks varianter passer til forskellige zoner i boligen. Fx passer Husfred til de zoner, hvor vi skal oplade og sove. Mine sprays er desuden designet til at passe til boligfilosofien omkring Feng Shui. Læs mere om de seks varianter her.


Unikaspray til dig, der ønsker en personlige customized aura-parfume, hvor du forfriskende og selvkærligt kan heale dig selv med gode ting fra naturen. Denne variant skræddersyr og navngiver jeg særligt til dig med et par linjer om, hvad den skal hjælpe dig med. Jeg udvælger krystaller og sammensætter olier, hvor jeg zoomer ind på, hvad du har brug for. Unika parfume, der arbejder med at opbygge og heale dit energifelt. Den skal sprayes over dit hoved og dale ned på dig. Læs mere her.


Auraspray til dig, der ønsker at spraye din aura hver morgen for at støtte frekvensskifte, hvor du selvkærligt og forfriskende kan spraye dig selv med gode ting fra naturen og krystalesssenser. Den eneste parfume du behøver. Den skal sprayes højt og dale ned over dig. Vælg mellem fire varianter her.


Godnatspray til dig eller dit barn, som måske har svært ved at falde søvn. Mini spray med mild lavendel og kamille. Der skal kun sprøjtes en lille smule inden puttetid, da sprayen går i luftpartiklerne og fungerer som beroligende aromaterapi. Læs mere her.


Krystalspray

serien 

- god energi til dig

din bolig og din klinik

God energi på flaske