FAQ

*

 FAQ

 Spørgsmål og facts 


Hvad er Krystalspray-serien?

En blanding af vand, æteriske olier og krystaller i en sprayflaske...

I forskellige varianter tilpasset din bolig, din aura, din business - ja dine behov.


Hvad er unikt ved denne serie?

Det karakteriske ved Krystalspray-serien er, at de er milde og harmoniske i duften og at der er krystaller direkte i flasken. Du kan derfor genfylde og få glæde af krystallernes molekylære vibrationer igen og igen. Der er bevidst ikke sat en label på, så du kan nyde det smukke syn af krystallerne i vandet.


Hvorfor har jeg skabt dem?

Jeg har ikke kunne finde noget på markedet, som jeg har kunne holde ud at dufte til. :-) Jeg arbejder med spaceclearing og elsker at rense med vandelementet, men er også meget duftfølsom. Alt hvad jeg testede duftede af for meget eller gjorde mig utilpas. Jeg har brug for noget mildt, let og forfriskende, hvor jeg kan spraye løs - uden at det blev hængende i dagevis.


Hvordan anvendes de?

Det er en mist, der skal sprayes i rummet med henblik på at blande sig med luftmolekylerne. Det er IKKE som normal parfume, der bliver hængende. Spray højt og i hjørnerne og lad det dale ned. Skal du spraye dig selv, så spray over dit hoved og lad det dale ned over dig. Indånd duften og mærk freden. Din auras energi inviteres ind i en anden vibration hjulpet på vej af krystalterapi og aromaterapi. Du kan endvidere "energibade" en klient på briksen med kliniksprayen. Eller sætte en henholdvis beroligende eller opkvikkende stemning i dit yogastudie eller behandlerlokale. Læs mere om anvendelse her.


Hvor ofte anvendes de?

Mærk efter, hvad der giver mening for dig. Anvend roomsprays ved rengøring af hjemmet og auraspray som en del af din morgentoilette. Det er den eneste parfume du behøver. Let, mild og naturlig. Hvis du har bestilt en Unika-spray med et healingsforløb, så følg mine anvisninger. Vær opmærksom på at fx citrusdufte, mynte og eukalyptus er opkvikkende. Hvor lavendel og kamille og trænoter er beroligende.


Hvordan virker de?

De vibrationer, der er i krystaller overføres til vandet og i samspil med dufte, der påvirker det limbiske system, giver det en høj vibration. Aromaterapi og krystalhealing er nogle af de ældste behandlingsformer, der findes og sammen med det rensende vandelement, får vi en meget powerfuld cocktail. Du kan spraye din aura og invitere din energi ind i en energi af harmoni og balance. Anvend sprayen dagligt, hvis du ønsker en justering. De forskellige krystalblandinger har forskellige healingspotentialer, som du kan læse om her.


Kan de genfyldes?

Ja, jeg genfylder din spray for en 50'er, men du kan også sagtens selv genfylde.

Når du er færdig med flasken, kan du altid anvende krystallerne til et andet formål. Indimellem er der nogle venlige sjæle, der sender deres krystaller retur til mig efter brug, så de kan genbruges. Dette er meget værdsat. Tanken om krystaller i skraldespanden er ikke til at bære! Send mig mail, hvis du ønsker genfyld eller at returnere krystaller til genbrug.


Hvor tit blander jeg

Jeg blander 1-2 gange om måneden, hvor jeg ceremonielt sidder ved et krystalgrid. Jeg koder mine sprays med musik, krystaller og kort. Jeg stiller dem i månelyset eller giver dem et døgn på mit taknemmelighedsalter. Kort sagt, jeg gør meget ud af at kode dem med højfrekvent energi til mine kunder. Dette gør, at jeg IKKE har en webshop, hvor man kan handle fra dag for dag. For jeg vil ikke stresse med mine flasker, da vandelementet er det mest modtagelige, der findes. Så mine flasker kommer roligt ud af døren.  


Hvilke flasker anvendes?

Flasker der passer til forskellige formål. Alle størrelser kan fås i både glas og GMO-fri plastic. Blot send mig en mail, hvad du har brug for.


Hvilke olier anvendes?

Jeg anvender nøje udvalgte æteriske olier - ud fra de dufte jeg bedst kan lide  - og derfor kan sammensætte harmonisk. Mine æteriske olier er fra Stenguiden, DoTerra og Druiden og jeg er ikke færdig med at dufte, afsøge og sammensætte. Alle er 100 % naturlige, men ikke nødvendigvis økologiske, da det er svært, så snart vi har med bier at gøre, der flyver og bestøver, som de har lyst.God energi på flaske


Krystalspray

serien 

- god energi til dig

din bolig og din klinik