Klinikspray

Sprayfakta


Til dig, der har kunder på briksen, i stolen eller på yogamåtten. Tilbyd et energibad med aromaterapi og krystalterapi.


Sprøjt højt over din kundes hoved og lad det dale blidt ned. Et konkret redskab til at understøtte dit øvrige energiarbejde.


Du kan også rense luften mellem dine klienter med en meget fin støvregn af skønne, lette dufte. 

        • 100 % naturligt


  • Æteriske olier og krystaller i flasken


  • 200 ml - STOR glasflaske


  • Nok til mange energibade


  • Seks varianter


                     220 kr   


       

*


Klinikspray

God energi på briksenENERGI

En universal spray til alle.

En energiløfter af kaliber. Harmoniserer alt på vejen med den skønne effekt fra bjergkrystallen, hvis fineste opgave er at afbalancere - faktisk hvad som helst. En stemning. En krop, et sind, en dum tanke. Denne spray bare løfter, harmoniserer og neutraliserer på tværs af alting. Denne er perfekt at starte med, som en slags "grovrengøring", inden du bliver mere præcis på de problematikker din kunde har. Forfriskende universalspray med mynte og grape i lækkert samspil.


Affirmation: Jeg løfter min energi

Æteriske olier: Mynte, ædelgran og grape

Krystaller: Bjergkrystal

Chakra: Alle


Find din kundetype her


GROUNDING

Til den, der bevæger sig i de højere luftlag og som har svært ved at fokusere og grounde. Denne spray connecter med den jordiske spiritualitet (skovengle, devariget, indianerenergi, naturfolk, moder jord, shamanisme) Sprayen er fyldt med dybe træ-noter med en dyb, rolig og meditativ effekt. Virker beroligende på et overophedet centralnervesystem eller en stresset hjerne. Instant grounding. God til et blokeret rodchakra. Rensende hvid salvie, sandeltræ og cedertræ.


Affirmation: Jeg er forbundet til jordens kerne

Æteriske olier: Sandeltræ, cedertræ og hvid salvie

Krystaller: Røgkvarts og bjergkrystal

Chakra: Rod


God energi på flaske

FRED

Til den, som arbejder med at finde fred i sig selv. Til den stressede, som går over sine egne grænser. Ikke kan finde hvile, psykisk overarbejde, konflikter, drama, dårlig nattesøvn. Tænker for meget over hvad andre tænker. Tankemønstre, der går i ring. Når tankerne er den værste fjende. God til den bekymrede forælder. Blid og kærlig energi med kamilleekstrakt og mild lavendel.


Affirmation: Jeg har fred i mit hjerte

Æteriske olier: Birketræ, lavendel og kamille

Krystaller: Bjergkrystal og apatit

Chakra: Hjerte

GLÆDE

Til den, der mangler gnisten. Udbrændt og opgivende. Perfektionisten, der glemmer at lege og grine. Alt er tungt, voksent, alvorligt og uden pauser. Denne spray har en super god antidepressiv effekt. Den arbejder med harachakraet og går lige i lykkecenteret. Hjælper med at huske det sjove og sanselige. Alt det man kan komme til at sortere fra i en presset periode. Dans leg, glæde og barnlig energi. Vidunderlig spild af tid. Den ikke målbare glæde. Appelsin, grape og ædelgran i rige mængder.


Affirmation: Jeg er rig i alle aspekter af mit liv

Æteriske olier: Appelsin, grape, ædelgran

Krystaller: Gul calcit, citrin

Chakra: Hara

KÆRLIGHED

Til den, der måske virker i balance udenpå, men indeni kniber det med selvkærligheden. En indre stemme, der ikke er kærlig nok, men kan være svær selv at få øje på. Til den, der skaber selvsabotage. Til den der har brug for at blive badet i kærlighed igen og igen. Uden ord. Til det til sidst fanger an i energifeltet. Et slags opgør med alt, der har været "ikke-kærligt" i en barndom, en heftig lugen ud - før man kan møde kærligheden indefra - og med en anden. En dyb healer med rosentræ og lime. 


Affirmation: Jeg er fyldt med vibrerende kærlighed

Æteriske olier: Rosentræ, appelsin

Krystaller: Rosenkvarts, bjergkrystal

Chakra: Hjerte

HEALING

Til den, som har svært ved at modtage hjælp, healing og guidance fra noget større. Eller fra sine nærmeste. Som overhører sin intuition. Den, der mangler flow. Altid klarer sig selv og fejer for egen dør. God til den med et blokeret kronechakra. Knokleren, kontrolfreaken, der har svært ved at bede om hjælp. Denne spray connecter med englene, flow og den magiske dimension og tillader en højere healing - perfekt for din kunde. Let krydret duft af eukalyptus, rosmarin og citron.


Affirmation: Jeg byder hjælpen indenfor

Æteriske olier: Rosmarin, eukalyptus, citron

Krystaller: Ametyst og bjergkrystal

Chakra: Krone